Live stream / registratie van podiumkunsten

 I-Moet-Multimedia heeft ruime ervaring in het maken van betaalbare video-registratie van podiumkunsten, zoals  symfonieorkest, fanfare, toneel, koor optredens en dansvoorstellingen. We richten ons op culturele organisaties in de semi-professionele sector, op goede amateur gezelschappen maar ook scholen. (gala, musical)

Waarom investeren in een goede video?

  • als visitekaartje van uw orkest, koor, dansgezelschap
  • als promotie voor het aantrekken van nieuw publiek
  • voor het vastleggen van optredens, voor nu en later
  • om van te genieten
  • om van te leren

Wat houdt een registratie in?

Een registratie van een uitvoering wordt vastgelegd zoals hij wordt uitgevoerd, versprekingen, niet op maat gespeelde muziek worden ook vastgelegd maar worden waar mogelijk op de achtergrond gezet of verwijderd.
De video-opnames worden gemaakt met 1 of meerdere HD camera’s, afhankelijk van de wensen en omstandigheden. Dit kan via live regie maar ook via post regie.
Bij post-regie  worden de beelden later samen gevoegd en gemonteerd tot een mooi afwisselend geheel.

Het geluid van de zaal wordt gemixt (PA) met de microfoons van de zaal of met die van eigen microfoons en nemen we meestal in multitrack op zodat we later in de studio dit afmixen.

Het resultaat: een video die je de voorstelling opnieuw laat beleven!.

Wat kost een registratie?

Uitgangspunt is een betaalbare registratie, zodat bijvoorbeeld alle koor- of orkestleden kunnen beschikken over een mooie video. Dat kan door de kosten laag te houden, bijvoorbeeld door deze terug te verdienen met de verkoop van dvd s van de opnamen. Enkele voorbeelden. Registratie van een avondvullende voorstelling kost 500-1000€. Deze kosten kunnen worden terug verdiend met de verkoop van de dvd’s, waarvan er 10 stuks in de prijs zijn inbegrepen.

Kleine aantallen branden en bedrukken we zelf, grotere aantallen worden uitbesteed en vanaf 500 stuks laten we via een glasmaster procedé persen.

Bij reproductie voor commerciële doeleinden komen ook andere beeld en geluid rechten kijken. Let u daarop!

Registratie van een korte voorstelling met single camera, zoals een school groep 8 musical, vanaf  250,-  . Alle prijzen zijn inclusief BTW.